štvrtok 9. januára 2014

Fotokurzy na SSUŠ v Nitre

Počas uplynulých mesiacov som dostal do mailu pár otázok ohľadom kurzov fotografovania, ktoré by sa konali v Nitre. S potešením vám môžem oznámiť, že pripravujeme začiatočnícky kurz pre fotografov v prietoroch našej SSUŠ v Nitre. Ide o pilotný projekt, takže sú priaznivé aj štartovacie ceny.


Na fotokurze si povieme o fungovaní fotoaparátu, vysvetlím vám prácu v rôznych expozičných režimoch, vyskúšate si rôzne fotografické žánre (makro, zátišie portrét, produkt), budeme sa venovať kompozícii, nezabudneme ani na úpravu fotografí pre web alebo pre tlač. Privoniate si k práci fotografa v ateliéri. Samozrejmosťou budú konzultácie prinesených prác. Kurz je jednoducho o tom ako správne začať s fotografovaním vo všeobecnosti. Kurz je vhodný aj ako prípravný kurz pre uchádzačov o štúdium na SSUŠ v Nitre. Zaregistrovať na kurz sa môžete na sekretariáte školy, telefonicky mailom alebo osobne: http://ssusnitra.sk/kontakty

Fotografický kurz (posledné voľné miesta)
Forma: 4 vyučovacie bloky po 3 x 60 min.
Náplň:    konštrukcia a fungovanie fotoaparátu, základy práce s externým bleskom smerné číslo,    synchronizačný čas, fotografická technika a portrét, makro fotografia, produktová fotografia pre web, základy práce so štúdiovými zábleskami, základy úpravy fotografií v Adobe Lightroom 5
Začiatok kurzu: 17.1.2014
Lektor: Mgr. Jozef Peniak, PhD.
Cena: 150,00 €
Ďalšie kurzy v ponuke školy
Kurzy kreslenia pre verejnosť a príprava na prijímacie talentové skúšky na SŠ/VŠ
Forma: 9 vyučovacích blokov po 2 x 60 min.
Náplň: kompozícia, perspektíva, proporcie, zátišie, busta
Začiatok kurzu: 17.1.2014
Lektor: Jozef Dobiš, akad. mal.
Cena: 150,00 €
Kurz street art techník
Forma: 4 vyučovacie bloky po 3 x 60 min.
Náplň: Legislatíva, vývoj a rozdiely vo vnímaní street art-u a graffiti u nás/v zahraničí, písmo ako základný kameň graffiti a street art-u,vytvorenie vlastného pseudonymu-značky, práca so sprejom, techniky a materiály využívané street art-om – tvorba šablóny, nálepiek, plagátu, maľba na stenu.
Začiatok kurzu: 17.1.2014
Lektor: Mgr. Ivan Greguš, DiS.
Cena: 150,00 €

2 komentáre:

  1. a ziadne kurzy momentalne nerobite?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pozdravujem Vás v tomto momente nie, približne o mesiac bude niečo práve hľadáme vhodný termín. Sledujte ma prosím na Facebooku alebo tu na blogu, bude tu o tom info v dostatočnom predstihu:-)

      Odstrániť