streda 17. decembra 2014

Áno, už som "X fotograf" !


Veľmi sa teším z toho, že som mal nedávno možnosť stať sa prvým slovenským "X fotografom" Fujifilmu. Bol to pre mňa vlastne taký predčasný darček pod vianočný stromček. Ak neviete o čo ide, tak spoločnosť Fujifilm vytvára komunitu vybraných fotografov, ktorí fotografujú na Fujifilm X fotoaparáty. Ich prácu a stručný životopis zverejňuje na stránkach
http://fujifilm-x.com/photographers/en/.



Moje profily nájdete tu:
http://fujifilm-x.com/photographers/en/jozef_peniak/#01
http://fujifilm-x.com/photographers/en/jozef_peniak_02/#05

7 komentárov:

  1. Paradne fotky :) (informacne: v profile je chybicka “is a sheer pelesure”)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka:-) jaj to už asi neopravím, ale skúsim im napísať .-)

      Odstrániť
  2. Jozef,verím že Ťa to teší ...,aj si to zaslúžiš keď sa tak verejne angažuješ ... a robíš to čo Ťa baví ... ! (-: Pozrel som si to - je to fajn projekt-počin od Fujifilmu ! (-: Aj to portfólio-fotky tam máš celkom slušné-teda aspoň mne sa niektoré páčia ... aj Tibiho H. si mi pripomenul ... ! (-: A inak tie Fujiny (okrem XT-1) mi pripomínajú nekdajšiu kinofilmovú Leicu ...,ktorú som si nemohol dovoliť ... (-: ,ale stačila manuálna slr ... Practica,Pentax,Olympus,Canon či Nikon - postupne ... (-: Dnes pri dslr je to už iný tech.príbeh ... ,ale fotografia zostala tá istá ... ! (-: - chápeme sa ... - a tiež nie je podstatné či C či N či Fujinou atď ! Tak nech sa Ti darí aj naďalej ... ! (-:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za reakciu - Leicu si nemôžem ani ja dovoliť - to by som musel všetko čo mám na fotenie predať+obličku, len aby som mal na jedno telo a jeden objektív, ale tak aspoň je o čom snívať:-) Tiborova práca sa mi páči čím ďalej tým viacej aj v škole ho stále spomínam:-)

      Odstrániť
  3. gratulujem :) veľmi pekné fotky

    OdpovedaťOdstrániť