pondelok 12. apríla 2010

(MyWork) Lea





Lea chcela nové fotky do súťaže dievča leta, tak jej budem držať prsty. Fotili sme v nedeľu skoro ráno v kaštieli Tartuf - tuším pri Beladiciach, bohužiaľ zase bez asistenta a iba za hodinu (už mali prísť návštevníci..) Svietené s jedným Elinchromom 1000Ws (veľmi vydarený záblesk - ďakujem Peter:) so softboxom. Zase som sa nevedel rozhodnúť medzi farebnou verziou a CB - tak radšej CB.

6 komentárov:

  1. fuuu -no klobuk dole, podarili sa (prvy hlas do sutaze uz ma... ;) J.S.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Luxusne foto! Klobuk dole. Chcel by som sa spytat, odkial sa svietilo? hlavne by ma zaujimala vzdialenost softboxu od modelky? dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dakujem:) softbox bol netradične ďaleko, cez celý bazén (10-12m), nebolo ho kde položiť. Strop bol borovicovo oranžovo hnedý takže dáždnik nešlo použiť, dish som nemal. Nakoniec to asi takto začnem používať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dakujem za odpoved. Ja som si myslel, ze na druhej foto, bol softbox na stative v bazene :) kazdopadne vyborna praca s jednym svetlom, clovek by ani neveril!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No bola to z nudze cnosť, v živote som nefotil s 10m vzdialeným softboxom, som si myslel že tak sa to nemá ale asi začnem:) - lebo s výkonom nebol najmenší problém - išiel na 1/4 iba...

    OdpovedaťOdstrániť